Havendagen 2022

De Huizer Havendag 2022, het grootste watersport evenement van het Gooi, wordt op 18 juni 2022 gehouden na twee jaar van stilte door de corona. De havenmarkt wordt dit jaar gehouden op de Energieweg tot aan de reddingsbrigade, met uitzicht op de oude haven van Huizen en op het terrein Bart Reijn Watersport.

Ook AVOH en Shantykoor De Zoute Zee bemannen een kraam voor 't Foksel  waar vele mensen langs komen. Een goede gelegenheid om ons koor te promoten. Kom binnen, laat u zich voorlichten en kom erachter hoe ontspannend zingen is

Voor het nieuwe seizoen zijn nieuwe leden welkom.

Er zijn 2 informatieve optredens gepland om 15.30 - 16.00 uur en om 17.00 - 17.30 uur.

Een zonovergoten havendag maakte het slenteren langs de vele kraampjes tot een waar genoegen. Dit jaar waren de uitstallingen langs de energieweg gestald. En aan het eind van deze weg is het clubhuis van de watersport vereniging AVOH gevestigd waar ook het shantykoor “De Zoute Zee” zijn onderkomen vindt.

Hoewel niet direct in de loop wisten toch vele mensen het unieke terras van de AVOH te vinden. Het is daar dan ook goed toeven. Al of niet in de zon met een drankje in de hand genietend van de bedrijvigheid in de haven.

Ter verhoging van sfeer bracht een kleine selectie van het shantykoor 2 x 30 minuten een aantal shantyliederen ten gehore. Een mooie gelegenheid om ons shantykoor te promoten.